Internet & verbindingen

Elke moderne organisatie is verbonden met het internet. Internet is onmisbaar anno 2016. Denko kan samen met u de juiste keuze in maken welke verbinding voor uw situatie geschikt is. Of het nu ADSL, VDSL of glasvezel is, Denko kan het leveren.

Overgang naar andere provider

Wilt u overstappen naar een andere provider maar ziet u nu al op tegen de rompslomp? Laat ons het doen! Wij kunnen de overgang naar een andere internetprovider geheel van u overnemen, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Beveiliging

Een goede beveiliging van uw data is belangrijk. Wij kunnen u adviseren over firewalls, UTM, IDS en SSL. Wij kijken naar uw wensen en we adviseren en implementeren de juiste beveiliging voor uw gegevens. Zo kunt u veilig werken en bent u beschermd tegen bedreigingen van buitenaf.

Beveiliging firewallDraadloos internet wifi

Firewall met UTM

UTM is de afkorting van ‘Unified Threat Management’. Een UTM firewall kan alle mogelijke beveiligingsservices zoals Anti-virus, Anti-spyware, Anti-SPAM, Content filtering en Intrusion Prevention & Detection tegelijk gebruiken. Een firewall met UTM is zeer geschikt voor de beveiliging van bijvoorbeeld een kantoor.

IDS en SSL

IDS staat voor Intrusion Detection System. IDS is een geautomatiseerd systeem dat hackpogingen en voorkomens van ongeautoriseerde toegang tot een informatiesysteem of netwerk detecteert. IDS registreert en alamereerd wanneer er een hackpoging of aanval op uw systeem wordt gepleegd.

Secure Socket Layer (SSL) is een veel gebruikt beveiligingsprotocol. SSL zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens die worden uitgewisseld tussen een netwerk en de internetbrowser niet beschikbaar zijn voor derden.

Glasvezel zakelijk

Een goede (glasvezel) verbinding vormt de basis voor een goedlopend bedrijfsproces. Denko levert zakelijk glasvezel, ook wel FTTO. FTTO (Fiber to the Office) is betaalbaar voor ondernemers, schaalbaar en zorgt ervoor dat een organisatie optimale bereikbaarheid geniet met de daarbij behorende slimme oplossingen zoals VoIP en werken in de Cloud.

Wifi/Draadloos netwerk

Een betrouwbaar draadloos netwerk (wifi) is een must. Het wordt vaak nog onderschat om een stabiele draadloze verbinding op te zetten in het bedrijfspand. Denko kan hierin een belangrijke rol spelen door de omgeving te testen met speciale netwerksoftware. Wij kunnen aangeven welke apparatuur het meeste geschikt is voor uw omgeving om een goede draadloze verbinding te installeren/configureren.

LoRa

LoRa staat voor Long Range telecom netwerk en is geschikt om daarvoor ontworpen apparatuur over lange afstand en met weinig vermogen met elkaar te laten communiceren. Deze techniek zal een vogelvlucht nemen omdat steeds meer apparaten met elkaar communiceren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een glascontainer, als deze vol zit, zal er een signaal naar het recyclingbedrijf worden gestuurd met de melding dat hij geleegd kan worden. Zo zijn er nog legio voorbeelden waarin deze technologie kan worden toegepast.

Het LoRa netwerk is dan ook uiterst geschikt voor IoT (Internet of Things). Zo kunnen apparaten draadloos met elkaar communiceren en is er weinig vermogen nodig om het signaal te verplaatsen.