Vaste telefonie

Overstappen van telecom provider

Zit u als bedrijf al jaren vast aan dezelfde provider en wilt u graag iets anders, maar u bent bang om over te stappen naar een andere telecom provider? Denko kan u assisteren om die stap toch te zetten! Wij zullen er voor zorgen dat er zonder onderbreking van de bereikbaarheid op de achtergrond vloeiend wordt overgestapt naar een nieuwe provider. We kunnen dan samen met u de nummers porteren naar de nieuwe provider en eventueel nieuwe telefoonnummers voor u aanvragen. Denk daarbij aan regio vrije nummer (088 reeks). Bij sommige providers is het nodig dat de eindklant zelf de opzegging indient, ook hier zullen wij u in begeleiden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

VoIP zakelijk

VoIP, oftewel internettelefonie, is een efficiënte en kostenbesparende manier van zakelijke telefonie. VoIP wordt op dit moment al door een groot deel van alle bedrijven in Nederland gebruikt en dit zal alleen maar meer worden!

Schaalbaarheid

Het aantal gesprekken dat gelijktijdig kan plaatsvinden via VoIP is praktisch onbeperkt. Breidt uw bedrijf uit? De telecom groeit probleemloos mee!

Bereikbaarheid

Bellen via VoIP is veilig, snel en flexibel. Dankzij de telefooncentrale in de cloud regelt u zelf uw bereikbaarheid.

Meer functionaliteit

Verschillende vestigingen en medewerkers worden samengevoegd door het gebruik van 1 telefooncentrale en 1 telefoonsysteem. Handelingen als doorverbinden, in de wacht plaatsen en opvragen van de beschikbaarheid worden via een gebruiksvriendelijke interface aangeboden. Begrippen als Unified Communications en Online conferencing zijn niet langer toekomstmuziek, maar werkelijkheid. Met onze VoIP telefonie introduceert u het ‘nieuwe werken’ in uw organisatie!

Wilt u meer weten over VoIP en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Unify centrale

Communicatie is zeer belangrijk. U moet altijd bereikbaar zijn voor bijvoorbeeld klanten en leveranciers.  Unify, voorheen bekend als Siemens Enterprise Communications, verenigt meerdere telecom netwerken, apparaten en applicaties en is eenvoudig te bedienen. Wij zijn al jaren partner van Unify en we hebben de kennis om oude telefooncentrales te beheren en configureren. Bedrijven die nog gebruik maken van Unify Hipath telefooncentrales kunnen we ook bedienen. Daarnaast hebben we gekwalificeerd personeel om u ook te begeleiden naar de nieuwe Openscape Business centrales van Unify.

OpenScape Business

OpenScape Business is een complete communicatieoplossing waarmee u uw telefoonsysteem snel, eenvoudig en kostenefficiënt kunt uitbreiden tot een volwaardig UCC-systeem. Of u nu een systeem op basis van IP of TDM hebt, OpenScape Business kan naadloos in uw infrastructuur worden geïntegreerd.

De voordelen van OpenScape Business:

• Onmiddellijk klaar voor gebruik
• Compatibel met gangbare applicaties zoals Microsoft Outlook
• Interfaces naar bedrijfsapplicaties zijn inclusief, zodat u tijd en geld voor de integratie bespaart.
• En u kunt het systeem eenvoudig aan uw bestaande infrastructuur aanpassen.

Heeft u interesse in de Openscape Business centrales van Unify? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!