Systeembeheer

Het beheren van uw bedrijfsnetwerk is een complexe taak. Waar u bent begonnen met een aantal losse pc’s is uw bedrijfsnetwerk waarschijnlijk geëvolueerd tot een volledig netwerk met diverse fileservers met elk een cruciale taak. Wij nemen het beheer van uw bedrijfssysteem graag uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. De automatisering en continuïteit van uw bedrijfsnetwerk wordt dan door ons beheerd en gewaarborgd.

Proactief beheer van uw IT omgeving

Wij weten hoe belangrijk een goed werkend bedrijfssysteem is. Uitval kunt u zich niet veroorloven, zelfs niet voor een korte tijd. Wij nemen u daarom graag de zorg uit handen. Onze ervaren en gekwalificeerde mensen zorgen voor het (preventieve) onderhoud van uw systeem, u hoeft niet om te kijken naar de laatste Windows patches, de nieuwste virusuitbraken en controles van de back-up. Laat dat maar aan ons over!

ICT systeembeheerSysteembeheer ICT

Eén vast contactpersoon

Om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen reageren, werken wij met vaste contactpersonen. U krijgt een eigen contactpersoon toegewezen die op een bepaald tijdstip in uw organisatie aanwezig is. U kunt dan bij deze persoon terecht wanneer er problemen of vragen zijn met betrekking op de automatisering. Zo zorgen we dat de systemen in uw organisatie altijd perfect verlopen.

Onderhoudscontracten

Uw ICT moet goed blijven functioneren om storingen te voorkomen. Preventief onderhoud is daarbij erg belangrijk! Wij kunnen problemen vroeg signaleren en oplossen, hiermee bespaart u tijd en hoge kosten. We zorgen dat het onderhoudscontract precies past bij uw wensen en we denken mee over passende controle en onderhoudsmomenten. Wij garanderen uitstekende service en onderhoud aan uw ICT, zodat u alle aandacht op uw bedrijf kunt richten.

Heeft u vragen, wilt u ondersteuning of heeft u een probleem? Onze helpdesk staat altijd voor u klaar. Onze ervaren ICT professionals denken altijd oplossingsgericht en zijn tijdens en na kantooruren beschikbaar om u te helpen!