Over ons

Denko creëert functionele oplossingen voor IoT.

Wat in 2001 begon met het repareren van elektronica en computers voor bekenden, groeide uit tot een technisch en krachtig ICT bedrijf. In 2008 groeide Denko uit zijn voegen en werd in Oldenzaal aan de Eekboerstraat een geschikte unit gevonden die helemaal aansloot bij Denko en haar klantenbestand. In 2009 deed het team van Denko daar zijn intrede en vanaf dat moment zijn er grote stappen gemaakt in de ICT wereld. Op dit moment bestaat Denko uit een ervaren, bevlogen en vooral kundig team van 15 personen. Dennis Koop heeft zich in de afgelopen 15 jaar met Denko op de kaart gezet in de regio Twente door innovatief te zijn en vooruit te denken.

Het Denko team is altijd scherp op de nieuwste ontwikkelingen en onderscheidt zich door altijd tien stappen vooruit te denken in het belang van de klant. Kernwaarden als innovatie, oplossingsgericht, functionaliteit en ontzorgen vormen het dna van Denko. Er wordt gewerkt vanuit een passie om perfect passende oplossingen op het gebied van ICT, telecom en domotica te bieden volgens de laatste trends en ontwikkelingen.

Denko domoticaDenko support ICTDenko ICTDenko ICT

Creating comfort, connectivity en communication, dàt is wat wij doen. Ons werk is onze passie en we zijn altijd op de hoogte van de laatste tech trends en ontwikkelingen. We denken buiten de gebaande paden en we kijken verder vooruit dan de rest. Op het gebied van ICT, telecom en domotica kunnen wij u volledig ontzorgen en denken we altijd vanuit oplossingen. Wij zijn wij pas tevreden als u dat ook bent!

Team

Dennis Koop

directeur - system integrator

Micha Nijhuis

domotica consultant - system integrator

Harald Beernink

office manager - domotica/system integrator

Eric Hofste

hoofd technische dienst

Chantal Koop

administratief medewerkster

Stefan olde Hendrikman

ICT consultant

Daan Senger

accountmanager

Bas Meijerink

ICT consultant

Koen Kruidenier

hoofd verkoop

Niels Grote Beverborg

domotica consultant - system integrator

Rick Damhuis

domotica consultant - system integrator

Nando Oude Spraaksté

ICT consultant

Mike Veltmann

ICT consultant

Jeroen van Huizen

Mark Meijlof

VoiP consultant / Sales ondersteuning

Werken bij Denko?

Wij zien je open sollicitatie graag tegemoet! Mail naar info@denko.nl