Denko Domotica

Klaar voor de toekomst met domotica

Domotica is in staat om bijna alle elektrische systemen in en om uw gebouw op een efficiënte en slimme manier met elkaar te laten communiceren. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden en aan te passen, wij zorgen voor domotica die helemaal aansluit bij uw wensen en die met u meegroeit wanneer dit nodig is.

KNX Association

Wij zijn gecertificeerd partner van de KNX Association. Om er zeker van te zijn dat we u nu en in de toekomst van dienst kunnen zijn, hebben we meerdere gediplomeerde KNX systeemintergrators in ons team.

Domotica voor:

ReferentiesComfort

Domotica wordt steeds meer gezien als een lifestyle. Het maakt wonen, werken en leven comfortabeler en aangenamer. U kunt met één druk op de knop de gewenste sfeer in uw gebouw aanbrengen. Met Denko domotica bent u klaar voor de toekomst. Wilt u meer weten over domotica en wat we voor u kunnen betekenen? Neem …

Lees meer

Toekomst

Door domotica te integreren in uw woning of gebouw maakt u uw omgeving toekomstbestendig. Het maakt de ruimte flexibel, veilig en comfortabel. Veranderen uw wensen in de toekomst? Het systeem is gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. KNX Association De KNX association is de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole. KNX biedt grote voordelen …

Lees meer

Efficiëntie

Domotica helpt bij het efficiënt omgaan met energieverbruik. Het geeft uw woning zintuigen zodat het comfort en de efficiënte in en om uw gebouw wordt verbeterd. Wij denken graag met u mee over wat domotica u kan opleveren! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

Veiligheid

Met domotica kunt u in een handbeweging apparaten in en om uw gebouw met elkaar laten communiceren. Hierdoor kan het systeem afwijkende situaties detecteren, zowel rondom het gebouw als in het leefpatroon van de bewoner. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van domotica in en om uw gebouw of woning!

Lees meer

Flexibiliteit

Het domotica systeem is zeer flexibel. Het systeem is gemakkelijk en snel aan te passen aan uw wensen, zowel nu als in de toekomst. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van domotica? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Lees meer